DSE Software

VBA ontwikkelaar

Hier kom je te werken
DSE Software is onderdeel van de MyBit Group. Het DSE Software team bestaat uit professionals met een passie voor het ontwikkelen van kwalitatieve en innovatieve software oplossingen die voldoen aan de wensen en behoeften van klanten. Sinds 1988 automatiseren wij met veel succes bedrijfsprocessen van een grote diversiteit aan klanten wat zorgeloos werken mogelijk maakt. De DSE Software cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit, collegialiteit en resultaatgerichtheid. DSE Software is een snel groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe developers die het DSE Software team komen versterken.
Dit ga je doen
Met oog voor detail lever je als VBA Ontwikkelaar software af van hoogwaardige kwaliteit die zal zorgen voor hoge klanttevredenheid. In een Scrumteam, of bij kleinere opdrachten zelfstandig, ontwikkel je oplossingen in Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft Access alsmede gecombineerde oplossingen. Naast het opstellen van het ontwerp, het daadwerkelijk ontwikkelen van de software via de Scrum- of Kanban-methode en het testen ervan zorg je ook voor een goede vastlegging van alle documentatie. Je hebt contact met de Product Owner van de klant voor de uitwerking van het ontwerp en voor het demonstreren van de ontwikkelde functionaliteiten. Samen met je collega developers, eventueel in pair programming, stem je het technisch ontwerp en de code reviews af om samen de klant zo goed mogelijk in haar behoeften te voorzien.
Dit vind je leuk
Hier herken je jezelf in
Dit krijg je van ons
Hoe ziet jouw dag eruit
Het is vrijdagochtend en na een lekker bakkie koffie heb je een dagelijkse Scrum stand-up meeting met verschillende scrum teams om op de hoogte te blijven van waar iedereen mee bezig is. Na afloop heb je een refinement met de product owner om mee te denken over de benodigde functionaliteiten. Aansluitend is het tijd om je te storten op het ontwikkelen van software om ervoor te zorgen dat de sprint met geplande functionaliteiten succesvol wordt afgerond. Om half 1 is het tijd voor de lunch. Normaal gesproken wordt er een volledig verzorgde lunch voor je klaargezet, maar op vrijdag zijn er ook nog eens vers belegde broodjes voor iedereen. Na de lunch leg je de laatste hand aan de sprint en presenteer je de opgeleverde functionaliteiten aan de klant. Nog even een beetje programmeren en dan is het tijd om samen met je collega’s het weekend in te luiden tijdens de gezellige vrijdagmiddag borrel.
Enthousiast geworden?

Solliciteer nu door onderstaand formulier in te vullen. Als wij een match zien dan bellen we je op om kennis te maken. We plannen een afspraak in voor een gesprek op ons kantoor in Beverwijk waarin we ingaan op jouw functie en alles willen horen over waarom jij bij ons past en waarom jij een aanwinst bent voor het DSE Software team. We vragen je tijdens dit eerste gesprek ook om een programmeer test te maken. Na het gesprek bekijken wij hoe je de test hebt gemaakt en als we tevreden zijn, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de uitslag van de test en stellen we nog wat laatste vragen. Is iedereen enthousiast? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel en ben jij onze nieuwste DSE’er!

  Voornaam

  Achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Upload hier je CV

  Upload hier je motivatiebrief