DSE Software

Doorontwikkeling

De beste oplossing voor nu en voor de toekomst
Ons voornaamste doel is om samen met u betrouwbare en toekomstbestendige software te ontwikkelen waarvan zowel de software als de look en feel ervan, aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen. Door te kiezen voor de juiste technieken en ontwerpmethodes zorgen wij voor een maximale flexibiliteit en configureerbaarheid.
De DSE Software specialisten werken in teamverband en delen hun kennis over de ontwikkelde software waardoor kennis geborgd is. Ook worden zij via een opleidingsplan op de hoogte gehouden van de laatste technieken, methodes en ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling.
De software van DSE Software is modulair opgebouwd waarbij we ernaar streven gebruik te maken van losse standaard componenten die aangeboden worden aan de maatwerk systemen. Als er nieuwe technieken beschikbaar komen en een service herschreven wordt, dan kan deze vervangen worden, zonder dat de systemen die er gebruik van maken daar hinder van ondervinden. Hierdoor kunnen wij bij het huidige ontwerp maar ook voor de toekomst de beste oplossing aanbieden zodat u er optimaal gebruik van kunt blijven maken.
Diensten na de oplevering
Onderhoud
Onderhoud en beheer
Onderhoud van de door ons ontwikkelde software is belangrijk om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid ervan te garanderen. Als onderdeel van ons streven naar duurzame relaties zal DSE Software dan ook te allen tijde de in het verleden door ons ontwikkelde software blijven ondersteunen.
Doorontwikkeling
Doorontwikkeling
Of de business nu groeit, krimpt of door de jaren heen verandert, de software van DSE Software kan worden doorontwikkeld zodat het meegroeit met uw organisatie. Kennisdeling, modulaire opbouw en het gebruik van onderhoudbare code zorgt voor optimale flexibiliteit voor in de toekomst.