Het traject

Het traject van softwareontwikkeling
1
Eerste gesprek

In een verkennend gesprek brengen wij samen globaal de te automatiseren bedrijfsprocessen binnen uw organisatie in kaart.

2
Eisen en wensen
Als blijkt dat wij waarde kunnen toevoegen, kijken we samen naar de eisen en wensen waar de software aan moet voldoen.
3
Realisatie

Wij ontwikkelen de software, in nauwe samenwerking met u, stap voor stap in korte iteraties van enkele weken (scrum / agile samenwerking).

4
Doorontwikkeling
Na de oplevering zorgen wij voor het onderhoud, beheer en de doorontwikkeling zodat u er optimaal gebruik van kunt blijven maken.
Het traject waar DSE Software naar streeft
DSE Software samenwerking
Samenwerking
De ontwikkeling van software dient zorgvuldig en doordacht te gebeuren. En vooral ook samen. Bij DSE Software weten we wat er mogelijk is en waar kansen liggen op het gebied van automatisering. U heeft kennis van de markt en weet waar u behoefte aan heeft. Samen komen we tot oplossingen die u ondersteunen waar u en uw klanten dit willen.
Scrum / agile
De DSE Software ontwikkelaars en IT proces architect bedenken, in nauwe samenwerking met u, de meest slimme oplossingen die stap voor stap ontwikkelt worden volgens de scrum methode. U bepaalt welke functionaliteiten voor uw bedrijf het belangrijkst zijn en in welke volgorde deze ontwikkeld dienen te worden. Hierbij luisteren wij niet alleen, wij komen ook met suggesties.
DSE Software scrum / agile
DSE Software vertrouwen
Vertrouwen
Samen met de klant ontwikkelen wij software die aan alle eisen, wensen en behoeften voldoet. Dit geeft niet alleen duidelijkheid, maar ook vertrouwen. Vertrouwen is belangrijk bij softwareontwikkeling. Vertrouwen dat betrouwbare, kwalitatieve software efficiƫnt werken mogelijk maakt daar waar u en uw klanten er behoefte aan hebben.
Lange termijn relaties
Op basis van vertrouwen en door het bieden van excellente service kunnen langdurige relaties ontstaan. Dat is fijn en zorgt ook voor een soepele samenwerking. Wij zijn erop gebrand elke keer weer te laten zien dat het vertrouwen in ons gerechtvaardigd is. We zijn dan ook trots dat we voor sommige van onze klanten al meer dan 30 jaar werkzaam zijn.
DSE Software lange termijn relaties
Contact
0251 260 680
Schieland 9, 1948 RM Beverwijk
Volg ons