DSE Software

Perfect passende software

Wat is de software van DSE Software
Ons doel is om u op een fijne en efficiënte manier te laten werken. Daarom is het belangrijk dat de ontwikkelde software precies aansluit bij uw specifieke wensen en eisen. Bij DSE Software zijn wij gespecialiseerd in het leveren van softwareoplossingen voor klanten met complexe of innovatieve bedrijfsprocessen waar geen standaardoplossing voor beschikbaar is. De software is speciaal ontwikkeld voor uw organisatie. Het is onderscheidend en sluit het beste aan bij uw specifieke behoeften. Hiermee blijft u de concurrentie een stap voor en kunt u op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier werken. Efficiënt werken daar waar u er behoefte aan heeft, de perfect passende software van DSE Software maakt dat mogelijk.
De voordelen van de software van DSE
Enkele mogelijkheden bij DSE Software*
Order management systeem
Ordermanagement
Een ordermanagementsysteem dat zorgt voor lagere kosten en een betere klantervaring.
Voorraadbeheer systeem
Voorraadbeheer
Een voorraadbeheersysteem waarmee u vrijwel altijd “ja” kunt verkopen aan uw klanten.
Planning systeem
Planning
Een planningsysteem dat zorgt voor efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
Workflow systeem
Workflow
Een workflowsysteem dat u helpt om uw bedrijfsprocessen voortdurend te optimaliseren.
*Dit zijn vier voorbeelden van de systemen die wij bij DSE Software voor u kunnen ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar alle mogelijkheden en hoe wij waarde toe kunnen voegen aan uw specifieke bedrijfsprocessen.
Maatwerk software zonder concessies
Maatwerk software zonder concessies

Standaard software wordt gezien als een betrouwbare, veilige keuze. Het is immers veelvuldig getest waardoor eventuele fouten eruit zijn gehaald. Daarnaast houdt de aanbieder de software up-to-date. Waarom zou u dan kiezen voor de maatwerk software van DSE Software?

Omdat wij maatwerk software aanbieden zonder concessies. Bij DSE Software profiteert u niet alleen van de vele voordelen van maatwerk software, wij bieden u ook de betrouwbaarheid en continuïteit van standaard software.

Samen met u ontwikkelen wij betrouwbare software die veelvuldig getest wordt en waarvan zowel de software als de look en feel ervan aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen. Na de oplevering kan de software functioneel worden onderhouden en worden doorontwikkeld waardoor het meegroeit met uw organisatie en uw wensen zodat u er optimaal gebruik van kunt blijven maken.

Reeds gerealiseerde koppelingen

ERP-SYSTEMEN

AFAS, SAP, Navision, Unit4

BETALINGEN

iDEAL, Mollie, Ingenico, Bankieren

OVERHEIDSORGANEN

UWV, PDOK, KvK, RSZ

PRINTDIENSTEN

CloudPrint, PrintNode

VOEDSEL BESTELDIENSTEN

Thuisbezorgd, Sneleten

BOEKHOUDSYSTEMEN

Snelstart, iMuis, Exact, King

OVERIG

Ltech, InSocial, SendTrix, Omegon, Prisma, Blox, NN, NRG